Our Yakisugi products (Shou Sugi Ban products) 

Τα προϊόντα μας Yakisugi διατίθενται σε τρεις βασικές παραδοσιακές επιφάνειες: Suyaki (πρωτότυπο απανθρακωμένο), Gendai (βουρτσισμένο μία φορά) και Pika-Pika (βουρτσισμένο δύο φορές).

Η Nakamoto Forestry Europe καταγράφει και τα τρία σε πολλαπλές ποιότητες, προφίλ και φινιρίσματα λαδιού στο εργαστήριό μας. Έτσι είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα και να εξυπηρετούμε τα έργα σας σε όλη την Ευρώπη εγκαίρως. Επιπλέον, προσφέρουμε τις τρεις επιφάνειες σε διάφορες διαστάσεις, ποιότητες ξύλου, προφίλ και Προ φινιρίσματα λαδιού. Παρακαλούμε ρωτήστε για το απόθεμά μας που είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή.

Κάθε πλακέτα ταξινομείται με έμπειρο τρόπο με το χέρι στο συγκεκριμένο τελικό προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής και οι σανίδες που παραμορφώνονται, ελέγχονται ή έχουν αλλοιωθεί με άλλο τρόπο αποεπιλέγονται. Επιπλέον, λόγω της φύσης του κυπαρισσιού, στοκάρουμε με κόλλα ρητίνης για να ελαχιστοποιήσουμε και να επισκευάσουμε τους χαλαρούς κόμπους, στη συνέχεια εφαρμόζουμε φιλικά προς τη γη, υψηλής ποιότητας Προ φινιρίσματα λαδιού για να κολλήσουν στην αιθάλη, να επιτύχουμε έναν χρωματικό τόνο που καθορίζει ο πελάτης και να επιβραδύνει τις καιρικές συνθήκες.

Διαθέσιμα προφίλ:

Διαθέσιμες διαστάσεις:

Τα προφίλ μπορούν να συνδυαστούν σε διαφορετικές διαστάσεις.

Το τυπικό πάχος είναι 15 mm.

Διαθέσιμα φινιρίσματα (παραδείγματα):

Accessories

Nails & Corners

>>

Που μπορεί να εφαρμοστεί το Yakisugi

Που μπορεί να εφαρμοστεί το Yakisugi

Επένδυση

εξωτερικό & εσωτερικό χώρο

Ο παραδοσιακός τρόπος χρήσης του Yakisugi (Shou Sugi Ban) είναι μια ελκυστική επιλογή πλαισιώματος. Ενώ η ομορφιά και η μοναδικότητα του σχεδιασμού του είναι θεαματικές, στην Ιαπωνία χρησιμοποιείται κυρίως ως τυπική ξύλινη επένδυση με ανώτερα χαρακτηριστικά. Αλλά η πραγματική του ελκυστικότητα έρχεται όταν συνδυάζεται με τη φιλόδοξη αρχιτεκτονική, δείχνοντας εκπληκτικά εφέ μέσω των αντιθέσεων και του πλούτου των χρωμάτων.

Περίφραξη

εξωτερικός

Η περίφραξη Yakisugi είναι μια προσθήκη που κόβει την ανάσα σε κάθε εξωτερικό χώρο. Βρίσκονται σε όλη την Ιαπωνία για λόγους απορρήτου, λειτουργικότητας ή σχεδιασμού. Λόγω της υφής και της αινιγματικής ομορφιάς του, το Yakisugi μπορεί να βρεθεί συχνά στην αρχιτεκτονική τοπίου – προσφέροντας μια αίσθηση συνέχειας και δομής που εκτείνεται από τον εσωτερικό στον εξωτερικό χώρο.

Άλλες Χρήσεις

Καταστρώματα, δάπεδα, έπιπλα,…

Η ομορφιά των προϊόντων Yakisugi ανοίγει μια ποικιλία επιλογών. Ό,τι μπορεί να ντυθεί μπορεί να διακοσμηθεί με όμορφες σανίδες Yakisugi, π.χ. πόρτες, ντουλάπια, πύλες, μονάδες κουζίνας κ.λπ. Η μοναδική επιφάνεια του Yakisugi δίνει σε κάθε αντικείμενο μια ξεχωριστή εμφάνιση. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε περαιτέρω για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα εντυπωσιακά προϊόντα μας Yakisugi.

Ελέγξτε το πορτοφόλιο μας >> για να δείτε δείγματα του τρόπου εφαρμογής του Yakisugi (Shou Sugi Ban).

Ενδιαφέρεστε? Καλεστε μας στο

ή κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας: